3.4.07

Želvy Ninja [TMNT] - 60%

Když se začalo pracovat na nových počítačově animovaných Želvách Ninja, tvůrci slibovali, že půjde o film pro dospělejší diváky, který vymaže nepěkné vzpomínky na hrané želváky z 80. let (s Vanillou Ice!) a přiblíží se původnímu drsnému černohumorovému comicsu Teenage Mutant Ninja Turtles.

Nevím, co se stalo při natáčení, ale výše uvedené není příliš pravda.



K ději pouze to, že Trhač je neomaleně odklizen, vůbec se ve filmu nevyskytuje a želváci musejí v New Yorku bojovat s nějakými zkamenělými 3000 let starými generály a třinácti monstry.

Z filmu jsem měl velice rozporuplné pocity. Občas jsem si říkal "tohle je opravdu cool", a o pár vteřin později mi bylo vyloženě trapno ze scény, určené výhradně pro prepubescenty. Každopádně je bez debat, že CGI je naprosto ideální cesta, jak želvákům vdechnout život, a kdyby tvůrci byli trochu nekompromisnější, mohl výsledek opravdu stát za to.

P.S: Film u nás zaplaťpánbůh jde titulkovaný, bez dabingu!

4 komentáře:

  1. Jak může být někdo nadšený z toho, že tento film má titulky?? Dyť je to dětský film, všichni to ví, chtěl sem vzít na to kluky a houby. Distributor přijde o peníze. Stejný průser byl s prvním Shrekem - jen titulkovaný.

    jo a trhač tam není zcela záměrně, byl před mnoha lety zabit, nejsem expert na želvy, ale četl jsem, že je v zájmu kontinuity velmi dobře, že tam trhač není.

    OdpovědětVymazat
  2. Z faktu, ze ten film nema titulky, jsem nadseny ja, jako jeho anglictinu ovladajici recenzent, ktery ma radsi Patricka Stewarta nez Miroslava Moravce. A v te recenzi snad dost jasne pisu, ze ten film je napul pro deti a napul pro starsi a ta cast pro starsi (nastesti pro me) trosicku prevazuje.

    OdpovědětVymazat
  3. Díkybohu, že je titulkovaný! S českým dabingem bych na želvy nikdy nezašel.

    OdpovědětVymazat
  4. Neni tam Trhač ani Krang-tak to je v pr...!

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.